ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ο ιατρός Δημητρίου Ευάγγελος γεννήθηκε στο Αλιβέρι Εύβοιας. Αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολλέγιο Αγίας Παρασκευής (Pierce College), και κατόπιν την Ιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1997.

Από το 2002 έως το 2010 εκπαιδεύτηκε στη Μεγ. Βρετανία όπου μεταξύ άλλων απέκτησε τους εξής τίτλους:

  • Faculty of Sexual and Reproductive Health: Δίπλωμα στην συμβουλευτική σεξουαλικής υγείας και οικογενειακού προγραμματισμού
  • Membership of Royal College of Obstetricians and Gynaecologists (MRCOG): Μέλος του Βρετανικού Κολλεγίου Μαιευτήρων Γυναικολόγων
  • British Society of Colposcopy and Cervical Pathology (BSCCP): Μέλος του Βρετανικού Κολλεγίου Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου
  • University of Surrey, Diploma in Advanced Gynaecological Endoscopy: Δίπλωμα στην προηγμένη γυναικολογική ενδοσκόπηση (Λαπαροσκόπηση και Υστεροσκόπηση) από το Πανεπιστήμιο του Surrey.

Κατά την πολυετή του εκπαίδευση στη Μεγάλη Βρετανία απέκτησε εμπειρία στη διαχείριση δύσκολων μαιευτικών περιστατικών και στην εκτέλεση απαιτητικών χειρισμών, όπως ο επεμβατικός κολπικός τοκετός, κολπικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC), ισχυακός τοκετός δίδυμης κύησης και άλλα. Επίσης απέκτησε επάρκεια στην λαπαροσκοπική χειρουργική μεγάλου μέρους της γκάμας των γυναικολογικών επεμβάσεων.

Από το 2010 ως σήμερα ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Από το 2010 έως το 2013 αποτέλεσε στενό συνεργάτη της γυναικολογικής ομάδας του κου Πιστοφίδη.

Συνεργάζεται με τα μαιευτήρια Ιασώ, Λητώ και Ρέα και αποτελεί μέλος της λαπαροσκοπικής ομάδας του Ιασώ.

Διατηρεί ιδιωτικά Ιατρεία στο Χαλάνδρι και στο Αλιβέρι Εύβοιας.

Συνεργάζεται με ιδωτικά ιδρύματα της επαρχίας για εκτέλεση λαπαροσκοπικών επεμβάσεων στην Πάτρα (Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών και Ολύμπιο Θεραπευτήριο) και στα Χανιά (Ίασις Γενική Κλινική).

Με την ομάδα του εκτελούν καθημερινά πλήθος λαπαροσκοπικών επεμβάσεων όλης της γκάμας γυναικολογικών χειρουργείων συμπεριλαμαβανομένων καλοηθειών (Ινομυώματα, υστερεκτομή), αναπαραγωγής, ογκολογικών, πυελικού εδάφους (ανάταξη προπτώσεων λαπαροσκοπικά) και βαριάς ενδομητρίωσης.